måndag 2 januari 2012

GRAND FINAL

blev middagen hemma hos oss, den där allra sista dagen på 2011.
Vi tycker väldigt mycket om mat båda två, och jag tycker det är lika roligt att laga mat till oss dom få gånger vi äter middag tillsammans.
Det brukar inte bli mer än 4 gånger i månaden när vi arbetar.
Bäst att passa på att frossa då.


Räkor med avokado och mangosalsa.
Sött, salt, syrligt och hett.


Helstekt kalkonbröst, sötpotatismedaljonger, enkel gräddsås, ruccola och tranbärsgeléfyllda plommontomater.


Inkokta päron, rostade hasselnötter och vaniljgrädde.



En lätt början och lika lätt avslut med en lite tyngre rätt i mitten.
Det borde varit lite färg på päronen men...nu hade jag inte det hemma :D.
Och det kvittade faktiskt för vi blev väldans mätta ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar