måndag 7 september 2009

Jag har berikats...igen...

Ojojojoj, nu har det hänt en hel del i min värld. Vette tusan vart jag ska börja...hmm...

Hur som helst så hör jag inte till dom som gräver ner mig så fasligt länge över missöden. Som tur är. Rutan är betald av företaget som orsakade skadan. Fler jobb dyker upp så småningom. Min bil ska vi ställa av tills vidare. Spara till mina barnbarn kanske *L*. Vem vet? Inte jag just nu i alla fall.
Känns som om jag har en del personer att svara till här i min blogg. Ska ta itu med det under veckan. Bara haft en formsvacka som vände i fredags. Varför? Jag kommer till det snart, jag sparar alltså det bästa till sist.

Tog en tur till havet i söndags med hundarna och "underbara" Anders. Han valde naturligtvis att vara fotograf så jag har inga bevis på att han var med *L*.


Så här såg vi Sundsvalls stad några mil söderut vid trevlig kustremsa. Populärt utflyktsmål för många, fast inte just där vi var och gick. Finns en restaurang som är berömd för sina siksmörgåsar i närheten.
Som tur är går det bra att zooma lite.

Fann en hel del av guldbär också. Jo, dom är sin vikt värda i guld när det gäller c-vitaminhalten. Har lite kvar sen ifjol men bra att fylla på förrådet. Tänkte hundarna skulle få var sitt bär varje dag under vintern. Det täcker dagsbehovet av c-vitaminer mer än väl med ett enda ynka bär. Lite sura i smaken och luktar riktigt gott.


Några härliga bilder på mina vildar blev det också. Tror dom får tala för sig själva.Men nu till det bästa av allt...får jag presentera FABIAN:


Jomenvisst, i fredags blev jag stolt farmor till denna guldklimp. Helt underbart. En härlig liten prins. Så nu har jag 2 underbara barnbarn. Åååh, vad dom är goa. Nu längtar jag till onsdag när jag ska få se klimpen igen.

4 kommentarer:

 1. Så fin han är. Stort grattis.
  Kram Gina
  PS.tack för mönstret.

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara bilder! Grattis till den lille Fabian, hälsa de stolta oxå :)

  SvaraRadera
 3. Fasiken vilken härlig dag ni ser ut att ha haft ,och hundarna klarade sej från skador ? Tror att lille Fabian är ganska lik sin pappa ;) Som sagt hälsa till dom när du åker dit.

  SvaraRadera
 4. Grattis farmor, till nya plutten!

  SvaraRadera