torsdag 17 september 2009

Tystnaden är stor så stor

I alla fall från min sida. Har och är rejält förkyld. Inte sååå mycket förkylning så jag snörvlar hela tiden men en envis hosta och energin? Vart tog den vägen? Jag är helt orkeslös. Fattar inte hur jag ska orka jobba på måndag.
Har varit sjukskriven sedan i onsdags förra veckan. Men nu får det tusan vara nog. Det kryper i kroppen men sen blir det inge mer. Ska försöka få fart på den igen. Kroppen alltså...eller sitter det i knoppen?

Har haft finbesök idag. Min dotter med sin lilla prinsessa har varit och fikat med mig. Romchokladkaka...muuuuummmmssss. Det är något alla borde äta vid minsta tecken på förkylning. Inte för att man blir så mycket bättre men bra mycket trevligare att vara krasslig *L*.
Vi väntar in hösten med spänning, mitt barnbarn och jag, för att få tända lite ljus, kura i soffan med god bok (stickning) utan dåligt samvete för att man "måste" vara ute i det fina vädret. Vi har ju laddat redan som ni ser.

2 kommentarer:

  1. Kul med så fint besök :) Romchokladkaka recept vill jag ha genast ;) Krya på dej

    SvaraRadera
  2. En sån liten goding du har att gosa med i det mysiga höstmörkret. Krya på dig nu och stanna hellre hemma ett par extra dar så du blir riktigt frisk, än att rusa iväg och dra på dig följdsjukdomar. Vi är ju inte 20 år längre, det är väl därför orken tryter för en banal förkylning. Men att förstå det, det lyckas inte jag med, och dessutom har jag föga förmåga att leva som jag lär.

    SvaraRadera