söndag 14 februari 2010

Utmärkelse

Utmärkelse från http://www.stickverkstad.blogspot.com. Tack Gina för du tänkte på mig. Sent om sidor så svarar jag, men hellre sent än inte alls.Följer med 4 uppdrag:

1) Länka till personen som gett mig utmärkelsen (tror jag fixat det).

2) Avslöja 7 saker om mig (helst kanske skvaller ;), men så blir det
inte, tråkmåns som jag är).

3) Skicka vidare till 7 andra bloggare som jag gillar, men då jag suttit i klister ett tag så känns det som utmärkelsen dessvärre redan gått runt alla goa cybervänner, så jag fuskar här.

4) Lämna kommentar hos dessa tilltänkta 7 att dom fått en utmärkelse av mig, men då jag fuskar stort såå...ja, blir inge av där heller...hmm, slarvmajan jag.Och så här blir det om mig:1) Jag är lite av en "periodare". Gör allt med intensitet under olika perioder, stickar mycket ett tag, syr ett annat tag, läser nästa period, sover en annan gång, osv osv.

2) Inbiten hundmänniska som nog inte kan leva utan dessa polare, men ska nog ha en mindre variant än 45-kilosklumpar nästa gång, då "tant" börjar känna av sina år. Fast jag hamnar nog med samma ras till slut ändå...kanske...eller inte...men jag borde...vadå? Byta ras? Nänänä, kommer aaaaldrig på fråga. Fast en mindre som jag kan ha i knäet vore trevligt...eller?

3) Anses som lite av en flirt, vilket nog kan stämma om, att vara social och pratglad är samma sak som att flirta. Kan även sammanfattas att jag kanske tar för mig liiite för mycket för att vara "lagom" svensk ibland. Men sån är jag.

4) Jag älskar verkligen alla slags former av hantverk. Skulle vilja kunna svarva i trä men tror inte mina grannar skulle uppskatta svarvljudet liksom :D. Eller dreja i lera. Bereda skinn, fast fårskinn har jag berett. Fläta korgar har jag prövat med udda resultat, mer sällsynt än vackert. Undrar varför jag inte blev född i grottfolkets tid? Där har jag nog fått utlopp för mina periodiska hantverksenergier.

5) Har en del sjukdomar som inte syns och som jag vägrar låta ta kontrollen, så det är bara att träna och motionera och verkligen leva, njuta av livet.

6) Drömmer om att ha råd med en riktig gatracebil, mc-kort (är inte såå dyrt men får vara ett tag till), och riktigt trevlig hoj till det. Troligen en som går fort. Jag gillar verkligen vinden i håret, i alla fall fartens tjusning.

7) Är fruktansvärt rädd för fladdermöss, råttdjur av alla de slag och mörker. Livrädd helt enkelt.


Jösses anamma (hur stavas det?), är jag verkligen en person bara?

3 kommentarer:

 1. Fortsätt att vara liite för mycket.

  SvaraRadera
 2. Precis så ska sjukdomar behandlas, om möjligt. Tack för kommentar på min blogg :) //anette

  SvaraRadera
 3. Hej !
  Jag har lagt till dig som länk på min stickiga sida om det är ok, du får säga till annars.
  Ha en bra solig måndag.
  /Nina

  SvaraRadera