måndag 1 februari 2010

Barnbarnen mina gör underverk för trött själ

Jag blev så väldans trött på allt ett tag. Har inte ens orkat titta på sockarna jag stickar på. Inte blir det bättre av att jag vet att alla mina barnbarn växer så det knakar och behöver en storlek större på sina sockar. Behövs ju verkligen i den vinterkyla som är nu.

Finns bara en sak att göra. Ett lyft behövs...i kragen.

Jag har lyft mig själv så tårna dingla i luften, inte nog med det, jag passade på att kittla mig själv också när jag hängde där och dinglade.
Näää, inte riktigt sååå men inte långt ifrån. Bestämde mig för att locka in ljuset till mig. Lyfte min bloggsida till ljusare färger. Kan bli roligare då, dessutom så älskar jag ju färger av alla det slag. Varför då bara svart, svart och mer svart på min sida? Tokiga jag tänkte inte så långt när jag gjorde bloggen. Ska välan få till annan bakgrund någon gång men just nu får det gula, varma duga.

Mina goa barnbarn lyfter verkligen humöret på mig. Fast varken tid eller ork räcker som jag tänkt. Tusan att jag måste jobba heltid när jag har fyra små underverk som bara väntar på att få vara hos mig.Lånade goa prins Eddie en dag när hennes "päron" och storesyrra var ute och åkte skoter. Åååh vad han var mysig att gosa med. Log med hela sig så det var svårt att få till bilder som INTE blev suddiga. Spratteleddie kanske skulle fastna med en videokamera i stället för vanlig kamera?

I söndags var det dop för goa prins Fabian. Mamma och pappa står till höger. Gudmor och gudfar i mitten och dom är inte tillsammans. Den stiliga gudfadern får mig att önska mig till ungdomens ålder igen :D. Tur han känner mig. Prästen en rejäl herre med hår som Jesus, i svans.

Fick till en bild med tre av mina barn. Dom som blivit föräldrar. Godingarna har sina respektive barn i knäet. Stolt mormor och farmor står bakom kameran.

Deta är världens lycka, skatt, energikick, rikedom, glädje...tänk vad jag har det väldans bra.

7 kommentarer:

 1. Jättefina barn och barnbarn jag förstår aatt du är stolt och lycklig.

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar familj du har.
  Stor kram Gina

  SvaraRadera
 3. Hej på dej !! Vilka fina kort på "alla" barn :)
  Och kul med lite färg på din blogg för solen verkar svårflirtad ....

  SvaraRadera
 4. Vad fin din blogg är nu med den nya bakgrundsfärgen! Hoppas att det tilltagande ljuset får dej att må bättre! Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Tjillivippen !

  Det droppade från taket häromdagen, härligt...det finns hopp om en vår ändå.
  Vackra barn... nästan lika vackra som mina =)
  Nä ha det gott.
  nina från andra sidan staden.
  oh,oh,oh glömde nästan. Sticktips, kolla in byxorna som jag stickade till Edwin

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder o så färgen, like!!

  / Kattis

  SvaraRadera
 7. Härligt att du har lyft dig själv! Och snart kommer ett garn&te paket som kanske piggar upp lite också :)

  SvaraRadera