fredag 15 januari 2010

Energitjuvar kan jag INTE skylla på

Bara som så att luften gick ur mig ändå. Ska inte bry mig om varför. Bara acceptera och ladda om.
Fast liiite tråkigt känns det när allt jag orkar sticka är sockar. Jag VILL verkligen göra något annat men finns ingen lust eller fantasi till annat.

När det känns så där motigt, ja då dyker min goa, goa Suss upp med en överraskning Hon måste verkligen kunna läsa mig som en öppen bok, men det gör mig ingenting. Inte när det är hon.

Jo men visst, en ny liten babygiraff med en smörkniv med mitt namn på. Lödskrivet och rättstavat. Inte alla som fixar det :D. Med stavningen alltså.

Sen så fick jag mig en härlig eftermiddag med två underbara kusiner. Mina två prinsar.

Min dotter med prins Fabian som jag är farmor till. Jupp, farmor.
Och prins Eddie som jag är mormor till.

6 kommentarer:

 1. Äntligen lite uppdatering, det va på tiiiiden ;)
  Ja se dessa småttingar, växer så det knakar tror jag bestämt :)
  Du kan ju vila lite du oxå, fullt tillåtet så skaparlusten kommer tillbaka.
  Men meeer bilder vill vi se, tack :)

  Kattis

  SvaraRadera
 2. Jättefina småttingar krama inte sönder dem, även om du har lust Min förkylning är borta och jag befinner mig i Hassela men kylan tar min energi. Idag har jag ringt runt och bett om applåder, jag har tagit 2 sparkturer en till brevlådan och en till Konsum för handling med hjälp av min kompis Märta jag klarar inte nedförsbackarna eftersom jag inte kan bromsa och är rädd för att ramla. Jag har en rullator men den behöver jag inte längre och använde den bara inomhus jag skämdes för att gå ute med den. Sparken är bättre. Jag hoppas att din energi kommer tillbaka, jag stickar sockor eller vantar när min fantasi tryter.

  Kram Margita

  SvaraRadera
 3. Efter ett sådant besök kan man verkligen ladda
  om. Ta det lugnt vännen, det är kroppen som säger att du behöver vila.
  Ha en underbar helg.
  Kram Gina

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt med människor som vet precis vad man behöver precis när man behöver det utan att ens nämna ngt, sedan att stava namnet rätt är ett stort plus, det är inte många som klarar att stava mitt rätt heller.
  Ha det gott så länge och snusa mycket på barnbarnen, jag ska snusa på mitt och längta till våren. Vill inte ha kallt längre.
  Kramen
  / Nina på andra sidan stan

  SvaraRadera
 5. Vad behövs här i livet mer än två små prinsar? Det är äkta rikedom det. Och bästa healingen när näsan inte riktigt når ovanför brunnskanten.

  SvaraRadera
 6. Jag har skickat dig en utmärkelse som finns att hämta på min sida eftersom jag tycker om att läsa din blogg.
  Kram Gina

  SvaraRadera