söndag 3 januari 2010

Nyårsfirande och barnbarn

Jag har fått finbesök idag av prinsessan Emma.


Hennes "päron" har tagit sig en skoterdag. Emma och jag tog en tur med hundarna i stället. Enkel match då hundarna är såå försiktiga när det är en vagn med. Men jag hade glömt en liten, liten sak...pust...stön och stånk, vad det var jobbigt att hålla samma tempo som jag brukar när jag drog på en vagn...hahaha...bra fettförbränningsstart på det nya året.

På lördag kväll så firade jag och underbara Anders nyårsafton eftersom jag jobbade när det var nyår. Det blev en bit oxfilé, klyftpotatis och grönpepparsås...mums. Gott rött vin till det hela.


Nu är det full fart mot det nya året som gäller. Hoppas hitta ett hus under våren, några planer för våra hobby´s har vi också, Anders och jag. Och att vi båda får behålla jobben vi har, vilket man inte kan ta för givet idag.

Inga nyårslöften avlagda, men en rensning bland sånt som inte är bra för själen är gjort. Ut med allt som stjäl energi och behåll att som ger energi. Sen så har jag fått lära mig ett bra sätt att tackla negativa saker. Att låtsas att det bara rinner av mig...som vatten i duschen. Ska pröva det under året.

3 kommentarer:

 1. Ser gott ut God fortsättning på det nya året.
  Kram Margita

  SvaraRadera
 2. God fortsättning.
  Oxfilén ser mumsig ut.Vilken ljuvlig liten Emma prinsessa du har där.Jaa....det där med nyårslöften,det är bortsorterat hos mej,och samtidigt försöker jag ta bort ordet"måste".
  det är inte så svårt,byt ut ordet mot ett annat tex "skulle behöva göra,borde,eller nåt annat passande ord.
  "måste"är ett ord som frakallar stress.
  Testa,får du se,livte blir mindre stressigt :)

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt med sessan besök, jag fick låna min prins ett par timmar medans modern sprang på mellandags rea.
  Några nyårslöften blir det inte här heller eller joo.. lilla T ville avlägga löften och jag har lovat att hur sugen jag än blir så ska jag aldrig,aldrig ,aldrig,aldrig,aldrig äta gul snö!
  Nä jag kommer inte i väg på stickcafé denna gång heller måste ta mig i kragen och ta mig dit jag med.
  Nu ska jag ta och filura ut lite mönster. Symaskinen har sneglat på mig i en vecka nu så jag måste nog leka lite med den annars kanske den skär ihop på pintji.
  Tjingeling till nästa gång.

  SvaraRadera