söndag 17 april 2011

Bilar så långt ögat kan nå

















Och en och annan motorcykel.

Det var någon som sa till mig för bara några veckor sedan, att det inte finns några unga "raggare". Bara dom gamla som är kvar.
Jag dementerade och sa att båda mina underbara svärsöner är då "raggare" ända ut i sista brylcreme´s-locken. Mina döttrar likaså. Och deras barn.

Och i helgen har jag fått bevisat...att jag har rätt.
Då det varit stor hotrod&customshow i stan, som hade en härlig underhållning på lördagskvällen med olika band som spelade.

The Jetaways
Eva Eastwood
och sist men inte minst the Hub Caps

Och gissa vad publiken bestod av mest?

Just det, en väldans massa yngre i sina jeans med uppvik på 1 1/2 dm, boots eller myggjagare, rutiga skjortor (så välstrukna) och tjejerna sen då.
Underbara klänningar i 50-talsstuk. Inte då prickigt i en uppsjö, utan blåa, vinröda, röda med nätt liten ärm, krage, dubbelsidiga knapprader, pumpsliknade skor fast med grövre klack, röda naglar och läppar, håret i konstfullt lagda lockar, blank och fint.
Åååh vad fina dom är, dessa raggare.
OCH dom är stolta över att vara det.


1 kommentar:

 1. Svar från lillbullen.se

  Hej!
  Tack. Japp, de mäter alla bullar. Vissa är mer hårda på maxhöjden än andra. Finns minibullar som är många cm för höga men ändå champions. Så vi har hoppet kvar! :)

  Tyvärr beställer jag mina nylonband från usa. Det betyder att jag åker på en fruktansvärd fraktkostnad (mellan 800-1000 per beställning). Så det är inte lönsamt att bara beställa lite. Sen måste man räkna in kostnaden med frakt i försäljningspriset... så om du säljer med bra vinstmarginal så kan det ju gå runt. Jag har hittat nått ställe i tyskland som säljer nylonband... då slipper man frakten. Men jag är dålig på tyska och törs inte testa. Googla lite så hittar du nog snart ett ställe.

  Finns några här: http://www.slojd-skinn.se/index.asp?id=119

  Hoppas du fixar en lösning. :)

  SvaraRadera