lördag 14 april 2012

Nationell Hundutställning Sundsvall

Ibland undrar jag över vad vi gör med våra bästa vänner.
Eller är det jag som överreagerar?

TAR ÄVEN BORT DENNA BILD SOM SKULLE VARIT HÄR.
INTE HELLER DEN TANKEN TAR JAG BORT FRÅN MITT HUVUD.
IBLAND UNDRAR JAG VERKLIGEN HUR VI GÖR.


Denna tös var då full i bus och fick lov att vara det.
Hon var inte helt lätt att fånga på bild men det gick till slut.

Ingen pälsvård här inte men...
En massa hudvård.

Dagens blick gick till denna tös.

Finns hjärterum så finns stjärterum.
Men hur lyder EU-regler egentligen, och vart gäller dom?

HÄR SKULLE VARIT EN BILD PÅ 3 HUNDAR, MEN ÄGAREN/ÄGARINNAN TYCKTE DET VAR STÖTANDE ATT JAG FAKTISKT FOTAT DOM PÅ OFFENTLIG PLATS UTAN ATT FRÅGA OCH DESSUTOM LAGT UT DOM PÅ NÄTET.
BER OM URSÄKT OCH TAR BORT BILDEN, MEN MIN EGEN TANKE OM UTRYMMET KVARSTÅR.
DEN KAN INGEN TA IFRÅN MIG.


Puuuhhh vad tråkigt här är.

4 kommentarer:

 1. Jag tycker du kan fråga om du får fotografera mina hundar innan du gör det och absolut fråga om du får lägga upp dom på internet och ifrågasätta om vi följer eu-reglerna vad det gäller utrymme!! Varför inte fråga oss om vad som gäller!!

  SvaraRadera
 2. Dina hundar? Ja då vet ju alla vilka dom är. Och vad jag vet så får man lägga upp bilder på vad man vill så länge man inte namnger någon eller på annat sätt avslöjar detaljer som kan ge en fingervisning om vilka det rör. Om du inte vill visa upp dina hundar valde nu nog fel plats att vara på.

  SvaraRadera
 3. Det jag menade var att du kunde ha frågat oss eller någon annan vilka regler som gällde om du tyckte att det såg olagligt ut. Känns inte så kul att se sina hundar på en bild där du ifrågasätter om det är lagligt att ha dom på det sättet?! Jag tycker vissa saker på utställningshundar kan vara hemska och oroande men jag skulle ta reda på fakta innan jag hängde ut ägaren/ägarna. Det är många som fotar våra hundar men don frågar om som undrar över någonting och därför känner jag mig lite tagen på sängen som ser mina hundar i en frågeställning om vad som är lagligt. Jag är en seriös uppfödare Som verkligen är mån om mina hundar och följer ALLA regler, jag tycker att reglerna borde bli strängare precis son du och säkert många andra. Hundar som aldrig får leka i en lerig park med andra hundar pga pälsen mm. Det är hemskt. Eller hundar som spenderar större delen av livet i burar på en kennel, vidrigt. Men att hellre ha mina hundar i en kompostgallerhage föredrar jag istället för att folk och hundar ska trampa på deras långa svansar eller släppa fram sina hundar till dom hursomhelst. Mina hundar är aldrig instängda och jag vill inte att folk ska tro det heller bara för att det fanns en sån frågeställning under bilden:(

  SvaraRadera
 4. Jag vet ju inte ens vem du är. Jag tog bort bilden/bilderna för att vara snäll, så var snäll att sluta vara anonym om dialog ska fortsätta. Jag är ju rätt öppen med vem jag är, eller hur? Det finns mailadress på bloggen om du inte vill vara offentlig. För övrigt tycker jag saken är utagerad nu när inga bilder finns kvar.

  SvaraRadera