söndag 2 september 2012

Den där maten...





...nu igen då.
Men hur lätt är det att låta bli att frossa när det finns så himla mycket underbart gott?

Som lantbröd med egna kokta rödbetor täckta med chevré från http://www.rotsjogard.se/Rotsjo_Gard/Valkommen.html  som toppats med hackade hasselnötter. 
Allt gratinerat och med ett stänk av hallon/basilkasås från Mittskafferi.


Potatiskakan kan vi inte få nog av, idag fick den sällskap av oxfilé, bifftomat fylld med skogschampinjon, persilja, en gnutta vitlök och hemlagad bearnaisesås.


Det hela fick avrundas med min tolkning av Peach Melba.


Och till slut så har jag äntligen investerat i en pastamaskin.
Så nu lär det väl bli pasta på längden, brädden och tvären.


Inte blev jag så ledsen när jag fann en bok för ynka summan 10 kr på Erikshjälpen.
Dessutom så var den i nyskick.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar