torsdag 18 mars 2010

När det ingen ork finns i kroppen...vad gör man då?Har fått ett underbart garn i bytarpaketet från garn&thé bytet. Likt solens varma strålar skiner det mot mig där jag lagt det på hylla bredvid sängen, i hopp om att jag ska få en färgenergikick av det. Det fanns lite annat godis med i paketet också. Ni ska få se.

Underbara tulpaner med sötaste girafferna. Ett thé som jag knappt nämns dricka, bara glutta lite på locket och lukta på det, som vår vän Ferdinand. Kvittenthé, pröva det om ni inte gjort det, gottigotti. Ett lite grövre lila garn som jag klurat ett tag på vad jag ska göra med. Tror jag har ett höstprojket på G för det i tanken.

Vem som skickat till mig? www.kamolini.blogspot.com Tusen tack för ditt underbara paket som lyste upp min tillvaro, och gör ännu :D.

Annars så tycker jag att det mesta är sååå himla jobbigt just nu. Vill mest bara sova. Det finns liksom ingen reserv kvar i kroppen.
Jag går till jobbet och gör det jag ska. Ingen där märker något. Varken chef, personal eller dom gamla. Det är ju bra, då är jag ju ännu professionell nog för mitt jobb.
Men hemma märks det. Jag tar mig inte för något.
Sockstickandet är liggandes ( blir väl klart till nästa vinter).
TVn kan stå på men jag vet inte vilket program som visats. Jo, melodifestivalen minns jag.
Samma mat serveras mest alla dagar i veckan (matlådor från frysen).
Röjt undan lite skulle jag behöva...men det får vara till midsommar...eller jul.
Hundarna tycker jag är urtråkig för deras promenader är inte som dom borde. Dom är kortare och långsammare.

Far en låt i skallen mellan varven.

Jag undrar om dom ser, undrar om dom ser, att clownen inte ler...

5 kommentarer:

 1. Jag undrade vad du hade tagit vägen nu förstår jag. Har det hänt något tråkigt eller är det allmän håglöshet. Tur att du har dina hundar de brukar känna på sig och försöka muntra upp. Det enda jag kan säga är att våren är på väg kanske den kan få dig på bättre humör. Kram Margita

  SvaraRadera
 2. Tack för garn och te. Hann bli lite orolig, men alltid lika kul att få ett litet paket med garn, eller hur? Tack ännu en gång. /Sanna

  SvaraRadera
 3. Nu börjar jag att blir orolig för dig.
  Du får tänka på dina barnbarn och våren då blir du nog varm inombords och gott humör.
  Stor tröstkram Gina

  SvaraRadera
 4. Usch då, låter inte bra det där. Du skulle nog behöva ta en paus ett tag. Man får ju vara sjukskriven en hel vecka utan läkarintyg. Och en vecka kan göra underverk. Tycker du ska utnyttja den möjligheten. Man behöver faktiskt inte ha 42 graders feber och i stort sett ligga för döden för få lov att stanna hemma och vila upp sig.

  SvaraRadera
 5. Jag tror jag förstår hur du känner dej.Det enda råd jag kan ge dej , är att du stannar hemma och stänger av alla måsten utom hundarnas promenader, givetvis. Det är inte lätt, men nödvändigt! Man känner sej helt värdelös för att man inte gör någon nytta, men kan man bara stänga av dom känslorna ett tag, så att både kropp och själ får vila, har man ju lättare att återhämta sej. Jag hoppas du har någon att tala med, det brukar också underlätta! Ett tips är att bara koncentrera sej på att andas med djupa andetag och inte snabba ytliga. Bar en sån enkel sak brukar få i allafall mej att slappna av och somna.
  Jag önskar dej allt gott! //anette

  SvaraRadera