söndag 29 november 2009

1:a adventsbestyr

Har grejat och stått på med lite adventspyssel under vecka men hann inte bli klar med allt ändå. Men det kvittar, det blir advent i alla fall. Fixade till köket idag så nu är det nog med pyssel i mitt hem.

Har haft ledigt i fyra dagar, semester två av dagarna. Såå skönt. Var till mitt barnbarn Fabian med tillhörande föräldrar på torsdagen och hjälpte dom lite med att pynta i köket deras. På fredagen var jag och shoppade med barnbarnet Emma med tillhörande moderskap. Tre härliga, stressfria timmar. Åååh, vad det är skönt att kunna ta det lugnt när många springer som yra höns.

Första julbordet gick av stapeln på fredagkväll med underbara Anders jobb. Mycket trevligt med god mat, fri sprit och dans. Gissa om jag hade roligt? Japp, för jag körde ju som vanligt. Tänk att det behövs så mycket bedövningsmedel för att våga släppa loss. Jag klarade det galant utan. Dansade och hade skojsigt värre. Men vad mycket jag fick se.

Andra julbordet blev på lördagen hos min storasyster med man. Dom smiter ju till Indien på onsdag så då passade dom på att bjuda på mat innan för släkten. Mycket trevligt.

Lördagenkvällen avslutade underbara Anders och jag i soffan med jättegod chokladglögg. Vi är båda galna i choklad, ju mörkare desto bättre. Så jag kunde inte motstå flaskan när jag såg den och den är INTE alkoholfri...men gooooood...mumsimumsi... Socktillverkningen till alla mina barnbarn är i full gång. Tur det går fort nu när fötterna är så pyttepyttesmå.

3 kommentarer:

  1. Märkligt med de där bedövningsmedeln som folk använder på fest. Jag har heller aldrig förstått mig på varför dom behövs. Är väl tillräckligt galen ändå antagligen. Och det bästa är ju att man slipper "biverkningarna" dagen därpå också.

    SvaraRadera
  2. Jag tillhör också dem som inte behöver bedövningsmedel och kan ofta agera chaufför efter fester till allas förvåning.

    SvaraRadera
  3. Tack själv för en trevlig kväll :) nu är det bara en dag kvar innan vi åker jippi !!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera