måndag 23 november 2009

Och regnet det bara öser och öser ner...

Jösses, vad det finns mycket vatten där uppe i luften. Tänk om det gick att fördela lite jämnare över detta klot vi lever på. Vad grönt och fint det skulle vara överallt då...men just det...ju mer grönska ju mer regn blir det väl? Eller har jag missat något när jag skulle varit i skolan.

Hmm...kanske borde varit där i stället för i stallet...men nu är det i alla fall för sent att ändra på det. Hur det än är så har det regnar rejält mycket. Tack och lov att det inte kommit som snö. Då har det nog blivit som det blev i Gävle för ett antal år sedan. Vilken mardröm.


Insåg att jag blivit helt glömsk. Jag skulle skicka två paket för snart 2 veckor sedan. Jag hade skrivit adresser på och tejpat och klistrat och häftat, ja allt man gör med paket, sen då?

Jo, la in paketen bland alla mina garner och stängt dörren. Fick ett diskret mail över förfrågan om ena paketet förra veckan, om jag glömt eller posten slarvat.

Jag satt och klurade ett bra tag på vad jag gjort och inte gjort, så jag blev tvungen att kolla över mina gömmor här hemma...och fann dom där paketen...guuuud va snöpligt...jag var sååå säker på att jag postat dom. Tog med mig dom till affären och lade på lådan direkt. Det är såna gånger jag blir lite skraj över mig själv. Hur ska detta sluta?

Ska försöka adventspynta lite i veckan. Tror jag ska ta mig på våran stora fynd/loppis affär också. Se om jag kan hitta några bra julsaksfynd. Kan ju finna på bra julstjärnor i plast eller hyacinter. Sonen är allerigisk mot dom levande så det är bra att det finns i plast. Sen så håller dom bra många år också...om nu inte mina odågor till hundar vill lukta och smaka på dom. Det händer ju lite nu och då *L*.

Just tusan...ska ju på julbord med underbara Anders jobb på fredag. Bäst att börja med att bättra på hårfärgen då ;). Full fart mot badrummet...

5 kommentarer:

 1. =) Nu har garnet kommit fram och det var en sådan fantastisk färg...funderar skarpt på att ge mig på lite mönsterstickning och få in lite gult i en grå kofta kanske...Men det var tur du packat i plast för regnet följde garnet och utsidan av paketet var riktigt blöt...
  Lycka till med färgen...

  SvaraRadera
 2. Kul att läsa ditt inlägg i allt regnande jag hoppas att du får en trevlig julmiddag. Det där med glömska är inte roligt jag kan åtminstone skylla på ålder
  Kram Margita

  SvaraRadera
 3. Hej svejs syster förstår att pyntningen väntar på dej det är ju nått som alltid legat dej varmt om hjärtat :)Ha det så trevligt på fredag sen ses vi på lördag. Ha det bra Kerstin

  SvaraRadera
 4. Jag vet hur du känner. När jag skulle checka in på ett hotell frågade tjejen vad jag bodde på för adress, men jag jag kunde inte komma på det,då blev. Jag riktigt rädd. Ha en trevlig middag. Jag ska tänka på dig när jag ligger vid poolen med en drink.
  Kram Gina

  SvaraRadera
 5. Hoppas ni hade trevligt på julbordet.
  Nu har barnbarnet anlänt, den 28:e kl00.08 och naturligtvis det vackraste som finns.
  Trevlig första andvent, nu ska jag lukta på Edwin som bor hos oss ett par dagar.

  SvaraRadera