söndag 15 november 2009

O regnet det bara öser ner...

Skönt så skönt med regnet som strilar ner över håret så det klibbar fast runt munnen och på kinderna när jag är på tur med hundarna. Tur det inte är kallt, runt 6 plusgrader är helt OK för mig.
Varför jag inte tog på mig regnstället?
Det undrar jag också. Hundarna hade sina regntäcken på och jag brukar ta på mig ordentligt... Men jag har tankarna på annat håll mest hela tiden känns det som. Jag försöker verkligen gå framåt men det går tungt.
Något som lyser upp min tillvaro är ett underbart barnbarn med namn Emma. Hon är nu 1 vecka.


Mitt tredje barnbarn sen oktober i fjol och väntar det fjärde innan lucia. Det är såå himla roligt med dom små liven så jag önskar att jag slapp jobba. Bara gosa hela dagarna i ända.
Det förstår väl alla att jag egentligen inte har tid att jobba med så många skatter att ta hand om *L*. Men jag måste ju. Tur jag har lediga dagar i alla fall.

Det jag skrev i förra inlägget o arbetskamrater...jag menade INTE att klaga på arbetskamraterna jag har. Bara att vi är många som ställer stora krav på blivande partner men glömmer att kolla arbetskamrater när vi söker nya jobb. Dessutom så vill jag ha mer tid med min kärlek än med jobbet *L*. Tonåring som jag är, eller? Bara så himla förälskad...fortfarande efter snart 2 hela år. Som om det skulle vara något.
Min lillasyster är hopplöst förälskad i sin man så hon inte vet vilket ben hon ska stå på. (Nu ler jag för fullt). Dom har bara varit tillsammans i 27 år...
Det kallar jag kärlek. Vem vill vara mer på jobbet än med sin kärlek då?

Nu blir det full fart resten av dagen med matlagning och symaskinen. Laga, laga, laga...mat och kläder. Skönt att ha färdig mat i frysen. Och en massa kläder som behöver en liten söm här eller där eller ny dragkedja eller så. Sen ikväll då ska jag sticka det minsta sockar jag någonsin gjort. Till liten Emma. Och Fabian må få ett par också, och Ellinor. Fast hon borde ha halkisar då hon går för fullt nu. Den blivande Eddie får vackert vänta tills han är synlig för oss alla.
Hmm, tror jag ska ta mormor/farmor ledigt 1 år eller 2... Undrar just om chefen gillar det? Måste nog kolla lottoraden först *L*.

2 kommentarer:

 1. Vad säger du om att avskaffa pappa ledigheten och införa mormor/farmor ledigt i stället?
  Låter det inte som ett bra förslag?
  Näää inget barnbarn här för min del så jag väntar vidare och stickar små pytte sockar jag med.
  kram

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket för det fina garnet och det goda teet! Vill börja sticka i garnet direkt!

  SvaraRadera