fredag 16 oktober 2009

Mums mums mums...

Tystnaden har varit total denna vecka från mig. I det närmaste i alla fall. Varför? Jag har haft munnen full med CHOKLAD. Sååå himla gott bara...
Var ju och hämtade mitt paket från garn&choklad-bytet. Men gissa om jag blev glad. I paketet låg, förutom ett underbart FABEL-garn i jättecoola färger (måste fundera vad jag ska göra med det), en massa choklad och min favischoklad. Mörk, mörk choklad med lime. Men fattar ni? Jag fullkomligt älskar den. En eller två rutor med en kopp thé...wow...
Fick sådan choklad för 2 år sedan till jobbet som julklapp från en vårdtagare och blev frälst. Men finns då inte i den här stan att köpa. Så gissa om jag suktat och längtat. Och så bara låg kakan där i mitt paket. TACK OCH TACK Tomtan, www.metrobloggen.se/tomtan, för paketet.


Nu är det ju så att jag gillade även dom andra chokladerna också *L*. Men jag har inte riktigt klurat ut vad jag ska skapa för något av garnet ännu. Ska ta mig en funderare så småningom, för jag vill ju göra något till mig själv av det.

Regnet öser ner som bara den här och jag ska bege mig till jobbet snart. Har min "grishelg" denna helg...suck och stön... Bara tråkigt och jättejobbigt med den här helgen. Ända "braiga" är dom jag jobbar med. För fredagkväll till 2130, börja 0645 på lörd och ha sk. långlunch till 1630 och jobba till 2130, börja 0645 igen på söndag till 1700. Varför klagar jag egentligen? Jag har inga småbarn hemma. Jag kan ju lägga mig och vila när jag kommer hem. Fy skäms på mig. Bara att le och se glad ut *L*.
Bäst att packa väskan och bege sig. Faktiskt måste jag visa den. Jag växte ur mina byxor ( pga för mycket choklad ) och ville inte kasta dom. Så jag klurade en stund, sen blev den till, min byxväska. Bra med mycket fickor till nycklar, dörrpass, handskar, handsprit m.m. som jag behöver i jobbet.

6 kommentarer:

 1. Söt väska!
  Nej inget barnbarn än, jag tror inte jag har längtat till November ngn gång förut.
  Riktigt pissväder men så är man ju ledig oxå =(
  Åker till Hudiksvall på söndag morgon för gymnastiktävling hela dagen och det ska bli skoj.
  Laddade batterier till kameran och en nervös jänta och mamma också för den delen.
  Jo jag är helt själv lärd, på tal om korten ,det är bara att leka sig fram både med kamera och dator. Tack för den delen ( att du gillar mina kort)
  Sonen är en mycket duktigare fotograf än mig( vilket inte är svårt)
  Nä nu ska jag återgå till soffan och tänka på er som ska jobba.
  Trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Roligt att chokladen föll dej i smaken.... Funderade länge *ler*

  SvaraRadera
 3. Hoppas du tar dig igenom grishelgen me livet i behåll ;) du får tänka på chokladen som ligger hemma o väntar!
  Ha det gott / Kramis

  SvaraRadera
 4. Hej hej och hoppas du får en bra måndag trots regn.
  Mössan är jag helt skyldig till. Hudiksvall gick över förväntan bra, silvermedalj mycket bättre än förväntat.
  Dom interna annonserna har jag kikat lite på men inte så mycket mer. Stora T var upp till, j-lar vad hette det då, liten bit ovanför bispgården och hoppade ur lastbilen glad i hågen med gympa dojor rakt ner i 18 cm snö. Fick ett sms om att leta fram snöskona.
  Nä nu ska jag tömma kameran på helgens bilder och koka mig en kopp kaffe.
  Ha det

  SvaraRadera
 5. Jag ser att räknaren tickar kul att det lyckades
  Kram Margita

  SvaraRadera