tisdag 18 augusti 2009

Blockningstajm och laster

Jahaapp, då var det gjort. Det där med jobbintervjuen. Tror det gick rätt så finfint. Så senast fredag vet jag om jag börjar nytt jobb eller inte. Kändes i alla fall kalasbra.

Har stickat i rena förtvivlan under veckan som gått för att få tiden till idag att gå fort, fort. Så idag har jag gjort det. Blockat min version av Aeoliashawl. Gjorde ju en egen uppläggning då jag inte fattade mönstret eller om det var språksvårigheter. Fick även korta ner början av alla upprepningar på Yucca-diagrammet och gjorde endast en. Jag är riktigt nöjd med slutresultatet och färgvalet. För jag tycker nog att alla dessa växter som designer har tänkt på skiftar i olika gröna och grönblåa färger. Kanske blev en aning mycket blått men man måste ju ha luft också *L*.
Insåg häromdagen att jag bör ta itu med dammtrasan lite. För min passion börjar se lite dammig ut. Hahaha, nä inte "underbara" Anders men alla mina giraffer. Har ett gäng sådana här och där i mitt vardagsrum. En hel del foton och tavlor men även mjukisdjur, prydnadsgrejor, ljushåller m.m.
Ett tag flyttade det in så många så sonen sa att om det kommer in en enda till så fick jag lov att flytta. Jag? Trodde ändå han skulle hota med att han skulle flytta men icke. Han är för go den lille (182 cm) rackarn. Ojojo, om han läser det här. Då kommer han muttra om att han inte är sååå liten, varken på längden eller till åldern. Men för mig är det ju så, att mina barn alltid kommer vara just det...mina barn.

Jag är ändå glad över att han inte antagit det här formatet, sonen alltså. Men han är rätt så tuff giraffen. Man kan ju undra vilket gym han går på och hur många lejon som vågar sig på den.

4 kommentarer:

 1. Så fin den blev, hoppas att du får jobbet.
  Kram Gina

  SvaraRadera
 2. Vilken fin sjal jag har inte det tålamodet har ingen berättat för dig att du på Rusta kan hitta ett puzzel i skumgummi i form av en hopphage den är perfekt för blockning

  SvaraRadera
 3. Ohh, sjalen är som en dröm! Vad duktig du är, är den i ditt hemmafärgade garn? Jag har stickat en lång mudd med tumme av ditt grönmelerade. Mönstrar sig sååå fint och blir varmt och gott (fast nu är det inte riktigt lika roligt att göra en likadan till - tror du man kan göra en av det blåmelerade istället och ha en av varje utan att verka knäpp eller konstig?! maken går ju med udda sockar titt som tätt utan att någon bryr sig).
  Barnen blir aldrig stora, det är bara att konstatera. Min son är lika hög och bred som din och slänger utan krus upp morsan på axeln och bär iväg med henne när hon tjatar för mycket. Fastän i mina ögon har han fortfarande napp, leker med lego och åker trehjuling. Om en månad gifter han sig!!! Suck!!
  Å så skulle jag svara på nån fråga du ställde men nu har jag babblat så att jag glömt vad det var, så jag återkommer imorgon med det.

  SvaraRadera
 4. Jättefin sjal, inte samma jobb men ett annat.
  Eller några till oxå så jag hoppas.
  Fnissade till här i min ensamhet, giraffer.... mina absoluta favoritdjur med *ler*
  Nä nu frukost.
  Ha en bra fredag.
  Nina

  SvaraRadera