måndag 24 augusti 2009

Färdigställt och nytt projekt

Åter till ett normalt sinnestillstånd och normal vardag. Vilket innebär jobba, äta, jobba, sova, jobba och åter jobba. Jag behöver i alla fall inte fundera på vad jag ska göra med all fritid. För då sover jag mest *L*.
Fast inte på lunchen, då har jag min lunchstickning. Jupp, jag stickar på lunchen efter maten. En del dricker kaffe, en del sover och en del röker, jag stickar. Lunchprojektet består av en härva egenfärgat garn som jag tänker mig i någon slags rutstickning. Svårt att förklara men väldigt enkel att sticka, jag behöver inte tänka ett dugg bara låta fingrarna löpa.
Har även gjort klara mina "krokodilsockar" efter alla sjaluppehåll. Har svårt att färdigställa vissa saker ibland.Men nu kan jag hålla mig varm om fossingar små. Nåja, fossingar i alla fall, små vette gröne.

Undrar just vad jag ska greja med hemmavid nu då? Kanske jag ska ta och göra klart mina jättestora mormorsrutor? Har tänkt mig några mindre filtar av dom. Närmare bestämt tre stycken. En är det nog lite brått med...hmm...bäst att bänka sig i bästa fåtöljen och TVn, såg att det ska vara en film i normal tid. Den börjar kl 20.00 och slutar till 22.00. Då brukar John Blund komma och prata en massa med mig, om fårräkning och något pulver. För börjar filmerna 21.00 så somnar jag alltid, eller nästan alltid ifrån slutet.

5 kommentarer:

 1. Så fina sockor vad kan jag hitta mönstret på dessa? Jag förstår hur du känner, jag har varit på mässa hela veckan och på onsdag åker jag på nästa. Jag kommer nog att somna innan tio.
  Kram Gina

  SvaraRadera
 2. Härligt med god sömn. Var rädd om den förmågan. Jag har tappat den.
  Häftiga sockar det där, men vad ska det bli av lunchstickningen egentligen? Bra idé förresten att sticka efter maten. Det gjorde jag nångång på jobbet också och blev totalt utskrattad för att jag höll på med denna töntiga och "förspillda kvinnomöda".
  Och ja, jag både nyttjar och säljer mina disktrasor. Kommer att berätta lite mer om dem på bloggen om nån dag eller så eftersom det var fler som hade frågor.

  SvaraRadera
 3. Hej...Har surfat runt lite och njutit av det.Sköt om dig
  Kram sussie "maskinisten"

  SvaraRadera
 4. Det är bra att han hälsar som folk, då har lyckas med den delen av uppfostran i allafall =))
  Nu ska jag ut och plocka lite rönnbär lilla T och jag ska pyssla lite.
  Jo virkningen där är en matta... bild kommer sedan.
  Ha en trevlig helg på sig....

  SvaraRadera
 5. Hej tuffa sockor finns det något mönster till dem? mvh Linda

  SvaraRadera