tisdag 23 juni 2009

Svampar, karamellfärg och garner

Jösses vilken dimma det var inatt när jag vaknade till. Trodde väl aldrig att jag skulle få se solen idag. Så jag funderade ut vad jag skulle sysselsätta mig med under dagen.
Har ju som sagt suttit ett antal timmat och läst och läst, om alla fantastiskt modiga garnfärgare runt om i vårat avlånga land.
Som jag påpekat förut så är jag lite som barnen ibland, vill att allt ska ske NU NU NU. Insåg att jag faktiskt inte behöver börja med att vänta på efterskickade kool-aidpulver. Jag har en del karamellerfärger över, efter en period av godistillverkning som min nästäldsta dotter är bra på. Min bagartös det *L*. Så jag tänker prova med en härva två-trådigt idag. Sen får jag väl se om det åker i soporna eller om jag kanske rent av gör fler härvor.
Svampar i all ära, men idag ska dom få konkurens. Underbara färger av skogens resurser blir det men inte fullt så klara och skarpa som av karamellfärger.


Snart klar med regnbågssjalen. Endast två varv kvar. Sen kommer jag till det där som jag tycker är tråkigt men inser att i detta fall väldigt nödvändigt. Att sträcka ut sjalen redigt. Just det, läst mig till att det heter blocka numera *L*. Kanske får låna sonens säng någon natt om han ska åka till sin söta flickvän. För någon annan plats tror jag inte att jag har, det kräver dock lite utrymme. Hmm, nu fick jag något att fundera över igen.

1 kommentar:

 1. Hej hej !
  Nina är ett bra namn,har det som smeknamn jag med som synes. Crusingen stämmer nog bra. Vi var där men av någon underlig anledning så ville inte sonen umgås med oss föräldrar, konstigt va?
  Det blir inget Gnarp för oss i helgen, det är Galtströmsdagarna och vi har visning båda dagarna. Tänkte hjälpa till lite.(Fiskodlingen)
  Hoppas att ni får det trevligt och bra väder. Inte lika kallt som det var här.
  Coolaid färgning är så himla skoj, jag och minstingen brukar roa oss med det mellan varven.
  Nä nu ska jag ta och fortsätta svabba lite golv innan det är dags för Trullsan att åka på träning ( måste hämta henne från stranden först, tur att det bara är 100 m ner) och vänta in mellan dottern som kommer hem i från London i dag. Hon har varit där i ett år nu och känner jag henne rätt så kommer hon nog att åka i snart i gen.

  SvaraRadera